Gratis digital körjournal, trängselskatt, bilpool, miljömål m.m.

au2:FREE är 100% gratis | Passar till alla företag | Inga begränsningar

Skatteverkets regler om körjournal
Från Skatteverkets hemsida:

Ett bra sätt att visa att anställda använder sin arbetsgivares bil främst i tjänsten och väldigt lite privat är att föra en noggrann körjournal. Det innebär att den som använder bilen ska anteckna alla resor med bilen på ett detaljerat sätt.

  • bilens registreringsnummer
  • aktuellt år
  • datum och mätarställning vid resans start och slut
  • hur många kilometer den anställda kör varje resa
  • vilken adress resan startade från och avslutades på
  • ärende och vilka platser, företag eller kontaktpersoner den anställda har besökt (behövs inte vid privata resor)
  • anteckningar om bilförare och tankning med mera. Det är bra att anteckna antal liter bränsle och pris när bilen tankas. Då är det lättare att beräkna värdet av den privata körningen.

Läs mer på Skatteverkets hemsida

au2:FREE finns som mobilapp

Med au2:APP kan du fylla i körjournal och trängselskatt direkt i din mobil.

Seriöst, gratis? Jajamensan, 100 procent gratis!

Många har efterfrågat en enkel digital körjournal som är gratis. Vi bestämde att vi skulle paketera en gratis tjänst av de funktioner som vi har utvecklat under åren. Vi vet att många inte fyller i någon körjournal alls idag då det är besvärligt och tidskrävande uppgift att fylla i sin handskrivna körjournal. Med hjälp av vårt fantastiska gratis tjänst au2:FREE gör vi det lite enklare för dig och ditt företag.

Vi hoppas en dag du vill testa vår automatiska körjournal som gör allt automatiskt åt dig, men under tiden du funderar använda gärna vår gratis tjänst au2:free.

Läs mer vad som ingår i au2:FREE

Fordonshantering

Oavsett du driver en enskild firma eller har flera anställda och bilar så passar au2:FREE dig. Det är enkelt att skapa flera användare och fordon i din organisation med olika behörigheter. När du registrerar ett fordon hämtas bilens uppgifter automatiskt. Du väljer om bilen ska vara bokningsbar. Det finns inga begränsningar i antal användare, förare eller registrerade fordon i au2:FREE.

 

Fordonshantering

Körjournal

Med au2:FREE kan du fylla i dina resor direkt på din dator och få tillgång till dina resor överallt och 24/7. Du kan exportera och få alla dina resor sammanställt till excel.

 

Körjournal

Trängselskatt

När du fyller i trängselskatt räknar au2:FREE ut din trängselskatt baserat på trängselskattzon och tidpunkt automatiskt. Du kan exportera och få en sammanställning av trängselskatt till excel.

Trängselskatt

 

Boka fordon – företagets egna bilpool

I au2:FREE kan du skapa företagets egna bilpool. Du väljer vilka fordon som ska vara bokningsbara och via bokningskalendern kan du och dina kollegor boka era poolbilar. Du får påminnelse och kan spara din bilbokning i din kalender.

 

Boka

Miljömål och CO2-utsläpp 

Utifrån bilens förbrukning i drivmedel och CO2-utsläpp räknar au2:FREE ut automatiskt bilens CO2-utsläpp baserat på din resor. Du kan även skapa egna miljömål för dig och företagets bilar!

 

CO2 Koldioxid utsläpp

Starta ditt gratiskonto direkt!

Testkör vår gratistjänst au2:FREE och ta del av alla fördelarna omedelbart.

Några av våra utvalda och innovativa kunder

 

 

bli kund hos oss

Vi lovar dig mindre administration, bättre kontroll och ökad lönsamhet. Och som vår kund får du en produkt och service som ständigt utvecklas för att möta dina behov.

Fler frågor? Få en gratis demo!

Vi erbjuder kostnadsfria genomgångar av au2:ONE och webbfunktioner så att du kan känna dig trygg med ditt beslut. Klicka här för att boka en demo.

kontakta oss

Telefon: 036 - 18 40 40
E-post: [email protected]

Copyright 2022 JIRICOM AB | Org.nr: 559008-2102, Vasavägen 3C, 554 54 Jönköping | [email protected] | Sitemap | Integritetspolicy

Körjournalspaketet och våra tillval

Ingår i körjournalspaketet