Vår fleet management ger dig kontroll

Du som vill få bättre kontroll på dina fordon till en låg kostnad är våra fleet management paket ”Fleet” och ”Fleet PRO” perfekt för dig. au2:box och au2:ID fungerar och kan installeras på alla typer av fordon; firmabil, arbetsfordon, bussar, lastbilar, tunga fordon och specialfordon m.fl. Du får kompletta körjournaler med automatiska resesyfte, uppgifter på vilka kunder du har besökt, genomförda tankningar och automatiska sammanställningar hur fordonen nyttjas, och mycket mera. Jämför våra paket.

Ökad effektivitet och minskade kostnader

Frågor som hur, när och var används dina fordon får du svar på med hjälp av våra Fleet paket. För kostnadskontroll och för att maximera värdet på dina fordon kan vi erbjuda funktioner som ger dig en aktuell översikt och automatiska påminnelser när det dags för nästa fordonsbyte, besiktning, service, leasingbyte m.m.

En lösning som fungerar till alla fordon

Vårt system är märkesoberoende och kan installeras på alla typer av fordon, oavsett märke, modell och årsmodell. Som standard används fordonets OBD2-uttag. Vid installation på lastbilars OBD2-uttag används special anpassade förläningssladdar. Om OBD2-uttag saknas eller om du önskar installera direkt på fordonets batteri kan vi även erbjuda en fast installation (batterispänning upp till 24 volt).

Installation av au2:box

Installation av au2:ID

Tillförlitlig och smart teknik

Vi har inte snålat på tekniken eller med funktioner i au2:box och au2:ID. Tvärtom, de är utrustade med den senaste tekniken för att säkerställa en god täckning och kommunikation med GPS-satelliterna och mobilnätet. Enheterna har inbyggda back-up batterier för att skicka larm om systemet olovligt kopplas ur. Vi kan dessutom göra au2:box och au2:ID smartare och bättre då de är utrustade med remote funktion och IoT-teknik.

Fyll i dina uppgifter för en personlig demo

Vi visar hur du får full kontroll över din fordon.

7 + 10 =

Några av våra utvalda och innovativa kunder

 

 

varför oss?

Vi kan lova dig mindre administration, bättre kontroll och ökad lönsamhet. Som vår kund får du en produkt och service som ständigt utvecklas för att möta dina behov.

Fler frågor? Få en gratis demo!

Vi erbjuder kostnadsfria genomgångar av au2:box, au2:ID och webbfunktioner så att du kan känna dig trygg med ditt beslut. Klicka här för att boka en demo.

kontakta oss

Telefon: 036 - 18 40 40
E-post: support@jiricom.se

Copyright 2019 JIRICOM AB | Org.nr: 559008-2102, Ekebacken 1, 566 35 Habo | info@jiricom.se | Sitemap | Integritetspolicy

0
Kundvagn

 

 

 

Körjournal, Fleet, Fleet PRO

 

 Ingår    Ingår inte

Jämförelse av Körjournal, Fleet och Fleet PRO

Körjournal

Fleet

Fleet PRO