Vår fleet management och tillval ger dig kontroll

Du som vill få bättre kontroll på dina fordon till en låg kostnad är våra fleet management och tillval perfekt för dig. Välj tillval utifrån din behov. Läs mer om våra tillval här Tillvalen kostar mellan 17 till 39 kr/månad per fordon.

au2:ONE fungerar och kan installeras på alla typer av fordon; firmabil, arbetsfordon, bussar, lastbilar, tunga fordon och specialfordon m.fl. Du får kompletta körjournaler med automatiska resesyften, uppgifter på vilka kunder du har besökt, genomförda tankningar och automatiska sammanställningar hur fordonen nyttjas, och mycket mer.

En enklare lösning för dig med förmånsbil    

Som förmånsbilstagare är det viktigt att kunna skilja på tjänsteresor och privatresor. au2:ONE håller koll på detta åt dig. Använd sedan vår smarta attestfunktion för att välja vilka av resorna som ska vara synliga för arbetsgivaren.

Attest ger dig full kontroll över dina personliga reseuppgifter – samtidigt som du vid behov kan visa upp ett underlag till Skatteverket. Tack vare au2:ONE får du ett bekymmersfritt ägande av din förmånsbil.

Ökad effektivitet och minskade kostnader

Frågor som hur, när och var används dina fordon får du svar på med hjälp av våra tillval. För kostnadskontroll och för att maximera värdet på dina fordon kan vi erbjuda funktioner som ger dig en aktuell översikt och automatiska påminnelser när det dags för nästa fordonsbyte, besiktning, service, leasingbyte m.m.

Ett enkelt bokningssystem

Vi har tagit fram ett enkelt bokningssystem som är sammankopplad med au2:ONE. Du väljer vilka fordon som ska vara bokningsbara. När du ska boka ett fordon eller hitta ditt bokade fordon ser du fordonets aktuella position. Om fordonet är på service, reparation, besiktning eller däckbyte ser du direkt att fordonet inte är bokningsbart.

En lösning som fungerar till alla fordon

Vårt system är märkesoberoende och kan installeras på alla typer av fordon, oavsett märke, modell och årsmodell. Som standard används fordonets OBD2-uttag. Vid installation på lastbilars OBD2-uttag används special anpassade förläningssladdar. Om OBD2-uttag saknas eller om du önskar installera direkt på fordonets batteri kan vi även erbjuda en fast installation (batterispänning upp till 24 volt).

Tillförlitlig och smart teknik

Vi har inte snålat på tekniken eller med funktioner i au2:ONE​. Tvärtom, de är utrustade med den senaste tekniken för att säkerställa en god täckning och kommunikation med GPS-satelliterna och mobilnätet. Enheterna har inbyggda back-up batterier för att skicka larm om systemet olovligt kopplas ur. Vi kan dessutom göra au2:ONE smartare och bättre då de är utrustade med remote funktion och IoT-teknik.

Fyll i dina uppgifter för en personlig demo av våra tillval

Vi visar hur du får full kontroll över din fordon.

Några av våra utvalda och innovativa kunder

 

 

bli kund hos oss

Vi lovar dig mindre administration, bättre kontroll och ökad lönsamhet. Och som vår kund får du en produkt och service som ständigt utvecklas för att möta dina behov.

Fler frågor? Få en gratis demo!

Vi erbjuder kostnadsfria genomgångar av au2:ONE och webbfunktioner så att du kan känna dig trygg med ditt beslut. Klicka här för att boka en demo.

kontakta oss

Telefon: 036 - 18 40 40
E-post: [email protected]

Copyright 2022 JIRICOM AB | Org.nr: 559008-2102, Vasavägen 3C, 554 54 Jönköping | [email protected] | Sitemap | Integritetspolicy

Körjournalspaketet och våra tillval

Ingår i körjournalspaketet