Fordonskontroll – raka vägen till en mer lönsam bilpark

Behovet av fordonskontroll blir bara större bland företag. Med Jiricom fleet management får du hjälp med att optimera din bilpark. Det finns ett gäng smarta tillval som kan underlätta din  vardag. Läs mer om våra tillval nedan. Tillvalen kostar mellan 17 till 39 kr/månad per fordon. 

Varför Jiricom fleet management

Spara tid

Låt vår helautomatiska körjournal ta hand om administrationen åt dig.

Jiricom AB Helautomatisk körjournal au2:ONE

Öka intäkterna

Få svar på hur din bilpark kan optimeras så att fler jobb blir utförda på kortare tid.

Jiricom AB Helautomatisk körjournal au2:ONE

Få total kontroll

Sänk dina driftkostnader genom att du får full koll på hur fordonen används.  

Tillval fleet management

Allt underhåll samlat på samma ställe

Många företag upplever att bilunderhåll är krångligt att hålla reda på. Nu kan du få all information om dina bilar samlad på samma ställe.  

Med tillvalen besiktning, service och fordonsbyte får du alltid en notis om när det närmar sig underhåll på någon av dina bilar.  

När en fordonsleasing är på väg att löpa ut får du påminnelse i god tid så att du inte riskerar att tvingas betala dyra övermil eller stå helt utan bil.

Få skräddarsydda rapporter på CO2-utsläpp

Med hjälp av tillvalet CO2-utsläpp kan du ta reda på vilken klimatpåverkan din fordonsflotta har. Du kan även skapa ett eget CO2-mål anpassat för just din organisation.

Hur nyttjas dina fordon? Vi har svaret! 

Med tillvalet nyttjandegrad får du en automatisk sammanställning på hur dina fordon nyttjas. Få reda på om det finns fordon i bilparken som bör omplaceras eller säljas. Nyttjandegrad kan leda till stora kostnadsbesparingar för ditt företag.  

Optimera dina rutter

Med hjälp av tillvalet reselogg kan du både sänka dina bränslekostnader och effektivisera arbetet. Optimera dina rutter genom att analysera hur bilparken används. Reseloggen ger dig svar på hur dina medarbetare kan få mer gjort på kortare tid.

Högre säkerhet och lägre bränslekostnad

Att förbättra körbeteendet hos medarbetarna är ett enkelt sätt att sänka bränslekostnaderna – men även minska risken för olyckor. Förarna får ett betyg på körstilen som är baserat på inbromsningar, kurvtagningar och accelerationer.

Enkelt bokningssystem – tillgängligt för alla!

Med tillvalet boka fordon får du full koll på när dina poolbilar används. Så fort någon på företaget behöver låna en poolbil bokar de in sig via användarkontot. Om bilen är på underhåll ser du direkt att fordonet inte är bokningsbart. Slipp dubbelbokningar och frågor om vart bilarna befinner sig.

Få ett prisförslag!

Vi erbjuder prisgaranti. Vi matchar vad du betalar idag eller ett billigare pris. Prisförslaget skickas till din företagsmail.