Smartast i klassen – au2:ONE elektronisk körjournal

au2:ONE är marknadens smidigaste elektroniska körjournal. Snart kommer du förstå varför.

au2:ONE ger dig kontroll

Med en au2:ONE i bilen loggas din elektroniska körjournal helt automatiskt. Ta sedan ut underlaget direkt från ditt konto om skatteverket skulle höra av sig.  

Vår körjournal ger dig frihet

Använder du bilen både i tjänst och privat? Inga problem. au2:ONE har koll på dina arbetstider. Men skulle du göra en tjänsteresa utanför arbetstid trycker du bara på resa-knappen för att ändra resetyp. 

au2:ONE ger dig tid över till annat

au2:ONE summerar hur mycket bilarna använts i tjänst och privat. Du tar enkelt ut en rapport på alla förare med det du behöver till lönerna. Trängselskatten finns så klart också med i rapporten. 

Fler fördelar med au2:ONE körjournal

au2:ONE är marknadens smidigaste elektroniska körjournal. Den ultimata lösningen för ditt företag oavsett antalet bilar. 

Smidig föraridentifiering direkt på au2:ONE

Har ni olika förare som turas om att använda bilarna? Då är det enkelt att berätta för au2:ONE vem det är som kör med hjälp av vår tagglösning. Innan du kör iväg lägger du din tagg emot au2:ONE för att identifiera dig. Om ni redan har egna taggar i verksamheten kan ni använda er utav dom.  

Inbyggd fartkameravarnare – din vardagshjälte

Vi är unika med att erbjuda en elektronisk körjournal med inbyggd fartkameravarnare

au2:ONE hjälper dig att hålla koll på alla (2338) stationära fartkameror längs Sveriges vägar

au2:ONE påminner dig om att en kamera närmar sig när du är ute och kör – och varnar dessutom om det skulle gå lite för fort.   

Få koll på din trängselskatt – helt automagiskt!

Få en sammanställning på alla dina passager. au2:ONE delar automatiskt upp kostnaden mellan privata resor och tjänsteresor i din körjournal. Otroligt smidigt för dig med förmånsbil då du enkelt ser vad som ska förmånsbeskattas.

Busenkel installation

Det tar bara några minuter att installera au2:ONE och kräver inga förkunskaper.

Scanna QR-koden på au2:ONE och följ anvisningarna.

Därefter kopplar du in au2:ONE via bilens OBD2-uttag. Klart!

Nu är au2:ONE redo att sköta din körjournal åt dig. Är du osäker på vart OBD2-uttaget sitter i just din bil? Svaret hittar du här.            

Smart innovation från Småland

Jiricom är ett IoT-bolag från de småländska skogarna som har tagit fram en smartare elektronisk körjournal. Både hårdvaran och mjukvaran är egenutvecklad. Med andra ord vet vi vad vi pratar om. Med  flaggskeppsprodukten au2:ONE fortsätter vi testa gränserna för vad som ryms i en liten box. Häng med på resan du också! Börja med att prova au2:ONE helt kostnadsfritt i 30 dagar.

Få ett prisförslag!

Vi erbjuder prisgaranti. Vi matchar vad du betalar idag eller ett billigare pris. Prisförslaget skickas till din företagsmail.