Vår digitala körjournal

au2:box och au2:ID är marknadens smidigaste elektroniska körjournal. Enkel att installera i din företagsbil och enkel att använda. au2:box och au2:ID skickar information om var firmabilen befinner sig, var fordonet har kört, hur bilen mår, vem som kör företagsbilen direkt, automatiskt och i realtid till ditt konto. 

Välj mellan köp eller hyra av au2:box och au2:ID

Svensk lag kräver körjournal för varje resa i tjänst

Från Skatteverkets hemsida: ”Ett bra sätt att visa att anställda använder sin arbetsgivares bil främst i tjänsten och väldigt lite privat är att föra en noggrann körjournal. Det innebär att den som använder bilen ska anteckna alla resor med bilen på ett detaljerat sätt”. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

En lösning till alla företagsbilar

Med au2:box och au2:ID får du full kontroll på alla dina företagsbilar. au2:box fungerar och kan installeras på alla typer av fordon; firmabil, arbetsfordon, bussar, lastbilar, tunga fordon och specialfordon m.fl. Du får kompletta körjournaler med automatiska resesyfte, uppgifter på vilka kunder du har besökt, genomförda tankningar och automatiska sammanställningar av trängselskatt, och mycket mera. 

Vill du veta mer? Boka en demo!

Får jag använda elektronisk körjournal i min verksamhet?

Från Datainspektionens hemsida: “Företag som vill använda GPS-positionering av fordon för elektroniska körjournaler får göra det utan att först få förarnas godkännande. Det förutsätter dock att ett antal villkor är uppfyllda. Bland annat får inte fler uppgifter än nödvändigt samlas in av systemet”. Läs mer på Datainspektionens hemsida.

Ingen mobilapp och din trygghet

Du behöver ingen mobilapp för att använda au2:ID och au2:box. Som standard blir varje ny resa en tjänsteresa. Om du behöver ange att resan är en privat- eller kundresa trycker du direkt på au2:ID. På au2:ID kan du även trycka när du har tankat (tankjournal) och trycka på hjälp när du är i nöd.

Med eller utan föraridentifiering

Välj mellan au2:ID GO (utan föraridentifiering) eller au2:ID PRO (med föraridentifiering). För föraridentifiering kan du använda din befintlig tagg eller ID06 som du använder till jobbet för att identifiera dig. Som standard levereras au2:ID GO. Fri uppgradering till au2:ID PRO ingår.

Har du ett specifikt behov? Boka en demo.

Vad innebär fri uppgradering till au2:ID PRO?

Som standard levererar vi au2:box och au2:ID GO (utan föraridentifiering). Om du vill ha au2:ID PRO (med föraridentifiering) vid leverans skriv detta under meddelande i kassan. Vi kan alltid uppgradera au2:ID GO till au2:ID PRO I efterhand med hjälp av au2:ID Remote. Uppgradering av din au2:ID GO till au2:ID PRO är alltid kostnadsfritt.

Enkel installation

När du ska aktivera vår elektroniska körjournal au2:box med en företagsbil kan du göra det med hjälp av QR-koden på au2:box eller via ditt konto. Koppla sen in au2box via OBD2-uttaget (vårt system stödjer även fast installation på fordonets batteri). Placera au2:ID en armlängdsavstånd från förarplatsen och koppla in strömförsörjning till au2:ID. Ingen synkronisering krävs mellan au2:ID och au2:box. au2:ID kommunicerar direkt med au2:box.  

Installation av au2:box

Installation av au2:ID

Tillförlitlig och smart teknik

Vi har inte snålat på tekniken eller med funktioner i au2:box och au2:ID. Tvärtom, de är utrustade med den senaste tekniken för att säkerställa en god täckning och kommunikation med GPS-satelliterna och mobilnätet. Enheterna har inbyggda back-up batterier för att skicka larm om systemet olovligt kopplas ur. Vi kan dessutom göra au2:box och au2:ID smartare och bättre då de är utrustade med remote funktion och IoT-teknik.

Välj mellan köp eller hyra av au2:box och au2:ID

Vad är au2:box Remote och au2:ID Remote?

Med hjälp av Remote kan vi ladda in ny mjukvara remote, dvs fjärrstyra via mobilnätet och ladda in nya funktioner, förbättringar och logik utifrån dina behov. Detta kan vi göra båda för au2:box och au2:ID

Några av våra utvalda och innovativa kunder

varför oss?

Vi kan lova dig mindre administration, bättre kontroll och ökad lönsamhet. Som vår kund får du en produkt och service som ständigt utvecklas för att möta dina behov.

 

Fler frågor? Få en gratis demo!

Vi erbjuder kostnadsfria genomgångar av au2:box, au2:ID och webbfunktioner så att du kan känna dig trygg med ditt beslut. Klicka här för att boka en demo.

kontakta oss

Telefon: 036 - 18 40 40
E-post: [email protected]

Copyright 2019 JIRICOM AB | Org.nr: 559008-2102, Ekebacken 1, 566 35 Habo | [email protected] | Sitemap | Integritetspolicy

0
Kundvagn