Rabatt på fordonsförsäkringar hos Dina Försäkringar

Är du intresserad av vår helautomatiska körjournal eller är du idag en befintlig kund? Då får du rabatt på företagets fordonsförsäkringar hos våra vänner på Dina Försäkringar!  

En bilförsäkring utifrån dina behov!

Dina Försäkringar erbjuder försäkringar för både små och stora företag med tunga lastbilar och släp såväl som för lättare fordon. De har prisvinnande kundnöjdhet och försäkringar som du enkelt anpassar efter dina behov. Ingen bonusförlust vid skada och många självriskalternativ gör det enkelt att anpassa försäkringen till just dina förutsättningar. 

Om du försäkrar företagets fordon hos Dina Försäkringar ger vi dig dessutom minst 17 % rabatt på körjournalen hos oss! Detta erbjudande gäller för alla våra nya och befintliga kunder. 

Om Dina Försäkringar

Dina Försäkringar är sex försäkringsbolag med kontor på flera platser över hela landet som samverkar under ett gemensamt varumärke. Bolaget är landets femte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar och är kundägt. 2021 vann Dina Försäkringar klassen företagsförsäkring (delad förstaplats) när Svenskt Kvalitetsindex mätte hur nöjda kunderna är med sitt försäkringsbolag.

En liten box fylld av frihet

Vi är först i världen med att samla alla funktioner i en och samma enhet. au2:ONE är en helautomatisk lösning som håller reda på dina resor, syftet med din resa, vem som kör bilen, notis när du har viktiga meddelanden och en hjälpande hand vid nödfall. 

Klockren lösning för dig som har tjänstebil och arbetsbil eller gör tjänsteresor med förmånsbil och privat bil – vår körjournal uppfyller skatteverkets krav på en komplett körjournal. 

Genom samarbetet med Dina Försäkringar kan vi nu erbjuda en komplett lösning för din företagsbil. Vi ser till att du får en förstklassig körjournal och precis den trafikförsäkring du behöver. 

Få ett prisförslag!

Vi erbjuder prisgaranti. Vi matchar vad du betalar idag eller ett billigare pris. Prisförslaget skickas till din företagsmail.